La Corporació Municipal rep a la Campiona d’Espanya de Kickboxing, Arantxa Perles

L’esport alteà segueix collint bons resultats a través dels seus valors joves, com és el cas d’Arantxa Perles Sánchez que recentment es proclamava campiona d’Espanya de Kickboxing. La lluitadora alteana va aconseguir pujar al capdamunt del podi representant la Comunitat Valenciana en el campionat que es va disputar a Guadalajara

Arantxa era rebuda ahir per la Corporació Municipal, encapçalada per l’alcalde d’Altea, Diego Zaragozí, i la regidora d’Esports, Sara Soler, que van felicitar en persona l’esportista alteana després de la consecució del títol nacional.

La flamant campiona d´Espanya de Kickboxing manifestava la seua experiència per alçar-se amb el campionat. Segons Perles, “van ser 4 dies intensos d´entrenaments i preparació amb la selecció valenciana, per poder combatre”. Per a la jove lluitadora alteana ha sigut un complet aprenentatge, “en ser el primer any que em pujava a un ring, ja que jo sempre he competit a tatami i l’equip de competició em va acollir molt bé i em va ajudar molt per perdre els nervis. Va ser sobretot una qüestió mental on tenia els meus dubtes perquè físicament sabíem que estava preparada. Però això va ser el que em va costar més per guanyar la final”.

L’edil d’Esports, Sara Soler, posava en valor l’èxit aconseguit per Arantxa Perles. Per a Soler, “estem molt orgullosos per este nou títol nacional que aconsegueix l’esport alteà, aquesta vegada de la mà d’Arantxa, que demostra que amb constància es poden aconseguir reptes molt importants”.

Deja un comentario