El Dissabte passat 9 de desembre en un dia gran per a la pilota valenciana de La Nucía, en el carrer d’Enmig es van disputar les finals del X Torneig a la modalitat de palma.

CRÒNICA FINALS DEL TORNEIG «VILLA DE LA NUCIA»

Un torneig que ha concentrat l’activitat comarcal amb prop de 60 jugadors repartits en 10 equips i 2 categories. La gran majoria jugadors de La Nucía i els millors jugadors d’altres localitats com Polop, l’Alfàs del Pi, Benidorm, Sella, Poble Nou de Benitatxell, Benimantell i Altea.

La jornada va començar amb la final de 2a categoria al matí. Els dos campions de la fase de grups Varadero i Pinar de Garaita.

Va començar la partida dominant Pinar de Garaita 2️⃣0️⃣, però Varadero va reaccionar prompte i va igualar la partida, a partir d’ací Varadero va demostrar la seua regularitat i a poc a poc va començar a dominar el marcador, 3-2, 5-3, 6-4 i va finalitzar guanyant 1️⃣0️⃣5️⃣ proclamant-se campió de 2a categoria.

A la vesprada es va disputar l’esperada final de 1a categoria que enfrontava a La Nucia A ( Jaime, Juanito, Dani i Buades) i La Nucia B ( Olmedo, Rosendo, Yeray, Jordi i Ginés).

La partida comença amb un contundent 5️⃣1️⃣ per a La Nucia A amb un gran nivell de joc de tots els components de l’equip destacant l’actuació de Juanito.

A partir d’ací reacciona La Nucia B, destacant en el servei Dani Olmedo i Yeray, arribant a la part final de la partida igualats per a acabar imposant-se La Nucia A Per 1️⃣0️⃣ jocs a 8️⃣.

Una partida molt atractiva per als aficionats ja que es van veure grans jugades i un nivell de joc a l’altura de la final d’un gran torneig.

La X edició del torneig va finalitzar amb el lliurament de trofeus.

Des del Club de Pilota Valenciana La Nucía agraïm a l’ajuntament de @lanuciaes la seua col·laboració, així com als patrocinadors.

Comencem a preparar la XI edició del Torneig Villa de La Nucia a Palma.

Va de bo!

Fuente: Club de Pilota La Nucía

Deja un comentario