La vuitena jornada de la XXXII Lliga Caixabank d´Escala i Corda tanca este dilluns a la Pobla de Vallbona

La XXXII Lliga CaixaBank d’escala i corda continua la seua marxa este dilluns al trinquet Miguel Balaguer ‘Canya’ I de La Pobla de Vallbona amb una partida que tancarà la vuitena jornada. A les 18.30 hores i en directe per Proximia TV, la formació representativa de La Pobla de Vallbona, amb Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari, i la d’Almussafes, amb Salva Palau, en substitució de De la Vega, Tomás II i Bueno, es veuran les cares en un duel que suposa la seua estrena en la segona fase i que enfrontarà als dos millors classificats en la primera ronda.

Això significa que ambdós trios parteixen des de zero, és a dir, sense cap puntuació. Tanmateix, La Pobla de Vallbona va acabar la ronda anterior amb el lideratge. Tot gràcies als 12 punts aconseguits que es tradueixen en sis victòries en sis partides. Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari són l’únic equip que es mante invicte en tota la competició. Per la seua part, Almussafes va finalitzar la primera fase per darrere dels poblans amb vuit unitats. Així, ambdós conjunts es van emportar els premis més grans de la ronda passada que es repartien entre els tres primers segons la distribució sobre el tauler.

L’equip de Puchol II ha exhibit un gran domini al llarg del campionat. La seguretat que aporta el número u al cap darrere permet que els seus companys juguen amb major comoditat. Cal no oblidar la joventut d’Álvaro Gimeno i Hilari, els quals estan responent a la perfecció davant l’alta exigència que suposa formar equip amb el de Vinalesa. Tant és així que la trajectòria de La Pobla de Vallbona està sent impecable.

Per la seua part, el combinat d’Almussafes molt bé com funcionar. Tomás II és l’arma ofensiva gràcies a la seua facilitat a l’hora de tancar quinzes. Açò funciona a la perfecció amb les tasques on destaquen Bueno i el rest almussafenc. Ambdós tenen una gran capacitat de tornada i això suposa una defensa difícil de superar. Mentre que Bueno està cada vegada més encertat a l’hora d’intervenir, De la Vega també guarda molta resistència per darrere per a aguantar i atacar en el moment indicat, encara que no podrà ser de la partida a La Pobla de Vallbona. El rest es troba afectat d’un procés gripal que el deixa fora del duel i serà substituït per Salva Palau. El d’Alginet és un rest diferent amb molta pegada, així que caldrà veure com funciona l’equip amb una ferramenta ofensiva diferent des de darrere.

Fuente: Fundación de Pilota Valenciana de la Comunitat Valenciana

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s