Torna la Lliga Costa

Després de diversos anys sense disputar-se, TORNA LA LLIGA COSTA per a les nostres Escoles Municipals. Un projecte de diversos clubs: C.E.V.B. Altea, clubs Handbol Xàbia, B.M. Alfas Del Pi, B.M. Benidorm i el Handbol La Vila, organitzaren una lliga per als mes xicotets del club.

Aquesta lliga ja va tindre els seus primers origines en el 2017 i enguany tots els clubs han decidit reprendre-la, ja que va ser un bon inici per a que la nostra base tinguera la seua competicio i de la qual van eixir grans jugadors.

L’organizacion d’aquesta, tindra un format de concentració en diversos diumenges, arrancat el proxim Diumenge 12/03/2023 en Xabia. Cada club triara un format de competicio:, partits en pista exterior, partits en camp de herba, partits… cada club triara el seu format per a aixina fer-ho molt mes divertit, variat i amé per als nostres xicotets.

El calendari sera el seguent:

Dimenge *12 de Març Xabia*

Diumenge *26 de Març Benidorm*

Diumenge *23 de Abril Altea*

Diumenge *30 de Abril La Vila*

Diumenge *7 de Maig L´Alfas*

Fuente: Vila Handbol

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s