Partida de Pilota de les Festes de Sella

El passat dimarts acabaren les nostres Festes de l’Aurora amb la tradicional Partida de Festes, patrocinades un any més per SERVIGROUP Hoteles amb la col·laboració del Club Pilota Sella i la Comissió de Festes 2020-2022. L’acte va comptar amb centenars d’aficionats i amb la presència de Natalia Caballé per part de SERVIGROUP i del President de les Corts Valencianes, Enric Morera, acompanyat d’altres càrrecs vinculats al mon de la Pilota.

Va ser un dia d’emocions contrastades. Després de dos anys podíem tornar a veure la «Catedral de la pilota al carrer» (com va definir el president dels Corts la nostra Plaça Major), plena de gom a gom per poder retre-li homenatge a Paco Cabanes «Genovés». Però també els nostre cor i pensaments estaven amb el nostre benvolgut veí i pilotari Paco Agulló i la seua família. A tots dos van anar dedicades les partides de Festes de 2022.

Gràcies a tots aquells que feu possible este dia tan especial per a Sella i per al món de la Pilota.

Fuente: Ajuntament de Sella

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s