Tornada de les semifinales de la Lliga de Perxa 2022 a Sella

Tornada de les semifinals de la Lliga de Perxa 2022. Plaça de Sella.

Molt bon ambient. Sella 10 – Mutxamel 8. L’equip de Mutxamel fa història i es classifica per primera vegada per a la final de primera. A més, al carrer de Sella, contra l’actual campió i poble que organitzarà les finals enguany. Parcials de jocs:

0-1, 1-1, 1-3, 2-3, 2-5, 7-5, 7-6, 8-6, 8-7, 9-7, 9-8, 10-8. Gran inici de Mutxamel, que Sella ha pogut remuntar i tot s’ha decidit a l’últim joc. Acerts i errades per part dels dos equips. Moments de sort, moments de sol en contra, ha hagut de tot. Ja amb la eliminatòria decidida i mentre es jugava l’últim joc, hem parat la partida per demanar dos ovacions. La primera, per a Mutxamel. Just vencedor i exemple d’esportivitat en totes les partides que contra ells hem disputat. La segona, pressupost, per a Sella. Per als nostres jugadors. Jugadors que tantes i tantes alegries i triomfs ens han donat i que hui no han tingut el millor dia però ho han donat tot fins la fi. Com sempre. Donant la cara. El públic ha ovacionat a tots. Emocionant.

Ovació que no ens porta a la final, però que, almenys per a mi, val molt. Moltíssim. La plaça no regala ovacions debades.

Per als que s’alegren d’aquesta derrota de Sella, disfruteu. Per als que senten respecte i admiració per nosaltres: vos diem que seguirem ahí. Almenys ho intentarem i treballarem des de ja mateix per intentar-ho. Com sempre.

La Plaça ha quedat hui silenciada de tristesa per la derrota…. Però sols uns minuts després d’acabar la Partida ens ha arribat una trista notícia. Trstíssima. La mort d’un jove i bon amic de la gent de Sella i dels joves jugadors del Club

P. D. Missatge del Club de Mutxamel: «Ha sigut un plaer jugar contra Sella, com sempre han demostrat ser un gran equip, un gran poble i millors persones. Aixina dona gust disfrutar de la Pilota.»

Fotos: Claudia

Fuente: Pilota Sella

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s